4 mai 2007 – Noapte alba

Scris pe May 5th, 2007 de DJ Vladootz.
Categorii: Evenimente.

Pe 4 mai am adunat cei mai buni DJi locali intr-o singura noapte!
Inregistrare video de la eveniment:
[youtube 2gLkili736o]
Fotografii:

12 comentarii.

calin.sargan

Comment on May 5th, 2007.

super tare …. felicitari vlade:D

oana.baubau

Comment on May 5th, 2007.

super.. tine`o tot asa 😀

dumbo

Comment on May 6th, 2007.

buna treaba,atat cat am stat..tare,stiu ca ai muncit mult:)..bafta si la celalalt!vin la tot:).

Alex

Comment on May 6th, 2007.

A fost foarte tare, ceva ce Suceava nu a vazut de mult

JASHMINE

Comment on May 6th, 2007.

Chiar a fost ceva de calitate !!!

dj.puff

Comment on May 7th, 2007.

felicitari vlad pt organizare.fara tine nu ar fi fost posibil evenimentul
sunt bucuros ca ne-am simtit cu toti bine
sper sa mai fie asemenea eveniment si astept cu nerabdare cel de pe 9 mai

Shady

Comment on May 7th, 2007.

a fost tare de mult nu s-a mai azuit ajea ceva ma refer la muz prin suceava in fine bafta si tot ajea in continuare —>gandti-va la un alt event 😉 un battle ceva 😉

blackbit

Comment on May 7th, 2007.

Deja fac un alt eveniment 🙂 Miercuri acum pe data de 9 . Aduc din SUEDIA in SUCEAVA pe Fred Acler. Vezi afis : http://www.DJScript.net/afis3.jpg . Va astept pe toti sa petrecem impreuna !

MasterDeeJay

Comment on May 11th, 2007.

Super atmosfera din nou in Suceava in Club ARENA. Mi-am amintit cu placere de evnimentele la care l-am avut in dreapta pe Cornel si mai nou pe Puff. Respect Verony, Jacky si SuSpCtUL …a fost super Vlad, thx de invitatie. Bravo Suceava …posibil sa va invit la ceva similar la Pascani. Sper sa fie curand ..pana atunci spor la evenimente si sali pline.

panda

Comment on May 31st, 2007.

…totul e super mai putzin intreruptul muzicii ….zici ca esti la dico pe manele :))) mai bine … LASA MUZICA SA VORBEASCA!!!!

deadmau5

Comment on May 24th, 2008.

salutare baieti….vreau sa spun doar atat… ca faceti o treaba extraordinara pentru suceava…ceva ce va evolua in mod sigur!

electronicfeeling » Blog Archive » Editia din 6/12/2007 MasterDeeJay Vs. Dj Vladootz

Pingback on November 14th, 2009.

[…] Articolul nu apartine niciunei categorii.   Dj. Vladootz – Suceava   Invitat la editia a II-a este Dj Vladootz – mai mult decat un prieten, mai mult decat un dee jay, a facut tot posibilul ca sa stranga in jurul lui pe toti deejay-ii din zona Sucevei pentru diferite evenimente. La numai 20 de ani se poate mandri deja cu cateva petreceri mai mult decat reusite. Avem placerea sa-l avem alaturi de noi, ca prim – invitat, in aceasta seara de noiembrie pe Dj Vladootz din Suceava. ENJOY !!!   Despre Vlad: ORGANIZATOR EVENIMENTE privind promovarea Djilor locali si internationali de valoare:  4 mai – Noapte alba – promovare a 5 Dji locali in Suceava 9 mai – Ziua Europei – invitat in Suceava > Djul suedez Fred Acler 27 octombrie – O noua noapte alba ! – in calitate de colaborator si promoter al evenimentului, ce l-a avut ca invitat special pe Rosario Internullo in Suceava 3 noiembrie – Electronic Music Party – promovare a altor 5 Dji locali si lansare oficiala ca DJ Vladootz 4 decembrie – Private Party | DJs Only ! – o petrecere privata speciala cu TOTI Djii locali, in scopul de a se cunoaste si petrece intre ei …urmeaza si alte evenimente avand ca si scop promovarea celorlalti Dji locali si internationali ce se remarca prin calitate.   […]

Lasa un comentariu

Comentariile pot contine xhtml. Numele si adresa de email sunt obligatorii (adresa de email nu va fi afisata), iar url-ul este optional.